Week van de RI&E

Van 15-19 juni staan veilig en gezond werken en de Risico Inventarisatie en –Evaluatie (RI&E) centraal op de agenda. De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E.
Bij bedrijfsrisico’s wordt al snel gedacht aan financiële risico’s, terwijl een veilige en gezonde werkplek van belang is voor bescherming van werknemers en tevreden medewerkers (=productie) op​levert​. De RI&E vormt hiervoor de basis.

Gratis RI&E Tool

Het Steunpunt RI&E lanceert de Algemene Kantorenrisico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E): een digitaal instrument waarmee bedrijven gratis en snel de veiligheids- en gezondheidsrisico’s in de kantooromgeving kunnen inventariseren.

RI&E-advies en scan

In de week van de RI&E helpen wij bedrijven ​aan antwoorden over de RI&E ​met een gratis telefonische helpdesk​. Hier kunt ook u uw vragen voorleggen over de uitvoering van de RI&E ​en over de implementatie van de uitkomsten. Ook bieden wij een gratis RI&E Scan aan om te beoordelen of uw RI&E wel volledig en actueel is. ​D​e scan geld​t​ voor de eerste 10 bedrijven​. Dus als u gebruik wilt maken van dit aanbod​:​ meld u dan nu aan. De RI&E​-​specialist is Dr. Lammert-Jan Strijke​r. Hij is arbeidsdeskundige en arbo-adviseur (arbeidshygiënist).