Kwaliteit

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-64f068′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-489xzk’]

Kwaliteitsregistratie

Wij werken met gecertificeerde arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, bedrijfsoefentherapeuten, bedrijfsfysiotherapeuten en register ergonomen die staan ingeschreven in een kwaliteitsregister.
Iedere 5 jaar volgt een herregistratie. Zo wordt de continuïteit van de kwaliteit gegarandeerd. De oefentherapeuten en fysiotherapeuten zijn bevoegd om zelfstandig onderzoek en screening uit te voeren zonder dat er tussenkomst van een arts geïndiceerd is.
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2cjo7k’ admin_preview_bg=”]

Evidence-based practice

We maken voor onze diensten gebruik van de best beschikbare informatie over doelmatigheid en doeltreffendheid en baseren ons hierbij op:

  • Informatie uit het wetenschappelijke domein, meestal in de vorm van collegiaal getoetste artikelen in vakbladen
  • Ervaring en inzicht op het domein van arbeid & gezondheid, ergonomie, klachten en aandoeningen & duurzame inzetbaarheid.
  • Informatie van de medewerker (coping en cognitie).

Gedragsbeïnvloeding

In onze gespreksvoering maken we gebruik van motivational interviewing. Dit is een op samenwerking gerichte gesprekstijl die iemands eigen motivatie en bereidheid tot veranderen versterkt door het verkennen en verminderen van ambivalentie.

Intercollegiaal overleg

Wij hebben geregeld overleg met als doel om onze diensten en resultaten te optimaliseren. We delen onze kennis, inzicht en vaardigheden in fysieke bijeenkomsten en online.

Communicatie

Wij zijn rechtstreeks, telefonisch of per email, benaderbaar voor alle betrokkenen bij de uitvoering van een dienst.

Tevredenheids- en effectonderzoek

Wij evalueren of onze dienst het gewenste resultaat heeft gehad en of de klant tevreden is met onze werkwijze en benadering.
[/av_textblock]