Design Divi sites with Divi Supreme

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Clicks

Je titel komt hier

Home 6Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ergomotion adviseert en coacht organisaties bij vraagstukken rondom vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers. Van preventie en verzuim op organisatieniveau tot aan individuele behandeling en ondersteuning bij re-integratie. Met 25 jaar ervaring in de bedrijfszorg kijken we verder dan symptoom- bestrijding. We geloven in een integrale benadering van het thema vitaliteit en richten ons daarbij op emotie, cognitie én omgeving. We meten niet alleen de resultaten van verzuim maar we zorgen ervoor dat aandacht voor fysieke en mentale belasting een vanzelfsprekende positie inneemt binnen de organisatie.

COURSE & TRAINING

Doen wat belangrijk is voor zichzelf en de organisatie

We verzorgen maatwerk webinars, workshops, trainingen & coaching afgestemd op de specifieke wensen en bedrijfsomstandigheden. Op het gebied van fysieke belasting, ergonomisch werken, stressmanagement, slaap, leefstijl en vitaliteit. De werkwijze is interactief & ervaringsgericht, gericht op educatie & bewustwording. We zorgen ervoor dat feitenkennis aansluit bij de eigen beleving van de deelnemer waarbij we in gesprek gaan over wat wel werkt. Het doel is besef van eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers en de “eigen regie” nemen over gezondheid en inzetbaarheid.

ONDERZOEK & ADVIES

Inzetbaarheid van medewerkers in kaart brengen en verbeteren

Door onderzoek, healthchecks, gevalideerde vragenlijsten, workshops en onderzoek brengen we de gezondheid, vitaliteit en werkvermogen van werknemers in kaart. We creëren helderheid over de koers, wensen en  verwachtingen die de organisatie heeft van haar medewerkers.
Deze uitkomsten geven inzicht. Bij zowel medewerkers als bij leidinggevenden en het management. Denk hierbij aan gezondheidsrisico’s van medewerkers, het bepalen van het gewenste doel en het vaststellen van de effectiviteit van de oplossing. Het uiteindelijke doel: Continuïteit en productiviteit van de organisatie als totaal positief beïnvloeden.

SPECIALISTISCHE BEGELEIDING

Tijdig de regie in handen bij (dreigend) verzuim

We begeleiden medewerkers met fysieke klachten bij re-integratie en duurzame inzetbaarheid. We pakken de klacht aan bij de oorzaak, wat vaak ligt bij bijvoorbeeld een verkeerde (werk)houding. Omdat we trainen ‘on the job’ is onze begeleiding op maat en effectief en kan de medewerker de klachten zelf verminderen en/of voorkomen.
Samen met de medewerker en betrokken brengen we de achterliggende belastende factoren in kaart evenals de mogelijkheden om de bron van de klacht (zelf) te beïnvloeden of weg te nemen.

GA MET ERGOMOTION VOOR:

  • Minder ziekteverzuim
  • Vitaliteit op de werkvloer
  • Eigen regie van medewerkers
  • Minder fysieke en mentale belasting
  • Creatieve oplossingen
  • Maatwerk programma’s en trainingen
  • Functioneel herstel bij reintegratie
Home 7

Om onze medewerkers blijvend een juiste til- en werkhouding aan te laten nemen, heeft BCC, Ergomotion gevraagd, een “meerdaagse ergo-training te verzorgen. Deze training hebben wij als zeer nuttig en leerzaam ervaren waarbij  theorie en praktijk goed werden afgewisseld. Na het afronden van deze training  zijn wij nu nog beter in staat om onze medewerkers te voorzien van tips&tricks. Onze medewerkers ervaren deze instructies nog steeds als zeer positief en hebben daar waar nodig ook hun til- en werkhouding veranderd.

Joost Bergman

BCC

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op, dan spreken we binnenkort over hoe we kunnen samenwerken om de gezondheid van je medewerkers te beïnvloeden en duurzame inzetbaarheid te realiseren.