ergonomisch advies

ergonomisch adviesMet een ergonomisch advies en ergonomische training kunt u klachten voorkomen of terugdringen. Als medewerkers intensief repeterende werkzaamheden uitvoeren, langdurig in een houding moeten zitten of te maken hebben met fysieke belasting, is er een verhoogde kans op klachten aan arm, nek, rug of schouders. Door te zorgen voor ergonomische werkomstandigheden kunt u de productiviteit bevorderen en de kans op verzuim terugdringen.

Hoe werkt een ergonomisch advies?

Allereerst kijken we in hoeverre de ergonomie van de werkplek is afgestemd is op de werkzaamheden. We brengen eventuele ergonomische risico’s in kaart en beoordelen of de huidige ergonomische omstandigheden goed gebruikt worden. We geven advies over over ergonomische aanpassingen van de werkple  gecombineerd met advies optimaliseren van de werkhouding en werkgewoonten. Zo weten u en uw medewerkers wat zij kunnen doen om optimaal te profiteren van ergonomische aanpassingen op de werkplek.

Ergonomisch advies

Wij helpen u graag met de volgende ergonomische vraagstukken en advies:

 • Ergonomisch advies door een register ergonoom
  oa bij het inrichten van een kantoor, distributiecentrum en aanpassingen van een werkplek bij een medewerker met een beperking of handicap
 • Ergonomische werkplekinrichting
  ter preventie van klachten en ter ondersteuning van herstel
 • Advies bij de aanschaf van ergonomische hulpmiddelen
  zoals een ergonomische stoel of muis
 • Ergonomische trainingen
  gericht op efficient lichaamsgebruik tijdens beeldschermwerk en fysieke belasting

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een ergonomisch advies, een offerte aanvragen of eerst meer informatie ontvangen? Als u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.